Who are we?

Met passie voor muziek en elektronica gaat Pvsound Tielt al meer dan 30 jaar door het leven. Muziek laten beluisteren en elektronica tentoonstellen, is in deze tijd, waar de wereld 1 groot dorp geworden is, niet meer voldoende. We zijn dan ook heel trots om de eerste conceptstore te worden waar audio video en elektronica onze corebusiness blijft maar samenvloeien in een beleving waar de man centraal staat en vrouwen meer dan welkom blijven!

Waarom The Mansquare?

“De klant van vandaag is niet van gisteren”

De consument van vandaag is 24u/24u online, is beter geïnformeerd, mondiger en mikt meer op beleving. Ook het aanbod is veel ruimer dan enkele jaren geleden. Het shoppinggebeuren is niet meer te vergelijken met vroeger. Als handelaar moet je op die veranderde wereld inspelen. Wie niet mee evolueert, mist de boot.

Social media, internet en het overaanbod webwinkels maken voor velen onder ons winkelen in een reële winkel overbodig. Ook wij merkten dat een groot deel van onze 650m² winkel nog amper bezocht werd. Veel producten worden trouwens op onze webshop aangeboden: 1 druk op de knop en je favoriete hoofdtelefoon of koffiemachine staat ‘s anderendaags bij jouw aan de deur. Een winkel runnen zoals 10 jaar geleden is daarom niet meer van deze tijd.

Iedereen heeft nu de mond vol van conceptstores en beleving. Maar wij zetten de stap: THE MANSQUARE by PV Sound. Een echte mannenstore, met 8 verschillende zones waarvan PV Sound er uiteraard één van blijft. Nieuwe werelden en zelfs een echte fulltime barbier komen ons concept vervoegen tijdens flexibele openingsuren: donderdag en vrijdag zelfs open tot 21.00u. en zondag de hele dag. Beleef het leven en verbaas jezelf. Welkom!

mancave

“What happens in THE CAVE, stays in THE CAVE”

 

The Mansquare