The Mansquare, onze droom  eindigde op 21 april

"If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward."
Martin Luther King

 

Dag lezer,

Na veel overwegingen en nog meer wakkere nachten hebben mijn zoon Brecht en ikzelf besloten om The Mansquare op 23 april te laten eindigen.

Door het groeiende en niet meer te stoppen succes van het online shoppen, hebben we vorig jaar met The Mansquare nog één keer volop ingezet op de belevingswinkel. Zowel onze klanten als onze leveranciers waren laaiend enthousiast over ons totaalconcept, ons productaanbod en de sfeer die we wisten te creëren. Alleen… bleek dit niet uit onze verkoopcijfers.

Ondernemen is risico’s nemen, daarvan hoeft niemand ons te overtuigen. Maar de markten en de strategieën worden vandaag sneller en harder doorheen geschud dan wie dan ook gisteren kon voorspellen. In de door passie, kennis en advies gedreven winkels - zoals The Mansquare - gaat de kassa elke dag minder dikwijls open dan de winkeldeur. Het moderne refrein van de klant die komt, maar niet koopt.

De strijd om die klant wordt vandaag met ongelijke wapens gestreden: publiciteit, aankoopprijzen, loonlasten of energiekosten worden onbetaalbaar voor wie zo goed als geen winstmarges meer krijgt en het moet hebben van een kleinere afzetmarkt.

Het verhaal van onze belevingswinkel houdt dus op. Maar omdat beperkingen ook mogelijkheden kunnen worden, gaan we ons vanaf mei uitsluitend maar professioneel en enthousiast toeleggen op de audio en videoprojectverkoop waarvoor wij, Brecht en mezelf, verantwoordelijk blijven. Voor advies, aankoop en plaatsing van de juiste beeld- en geluidsinstallatie op maat bij verbouwing of nieuwbouw, kunt u dus verder op onze  PVsound expertise rekenen....

We blijven voor vragen en service steeds bereikbaar via info@pvsound.be en 0475/270027 en komen graag  "een op maat voorstel" uitwerken voor je nieuwbouw of verbouwing in binnen -en buitenland.

 

Hartelijk en misschien tot straks,
Brecht, Peter

 

Bezoek onze webshop

Contacteer ons vrijblijvend

 

     

Our mansquares

Latest news